Marina Tauber: Guvernarea  nu este în stare să le ofere oamenilor pâine și le oferă circ

Marina Tauber: Guvernarea nu este în stare să le ofere oamenilor pâine și le oferă circ

Deputatul Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber a declarat că, ceea ce s-a întâmplat astăzi la ședința Parlamentului este un spectacol ieftin și de prost gust, informează OFICIAL.

„Venim în apărarea și sprijinul liderului nostru, Ilan Șor, pentru că lucrurile care se întâmplă este un circ cu clovnii care au rămas. Îi vedem pe acești clovni în fiecare zi, în Parlament, Guvern, Președinție. Puterea mincinoasă nu este în stare să le ofere oamenilor pâine și să aibă grijă de ei. Au venit facturile la gaz și regina nu mai știe cum să acopere calvarul. Înțelegem foarte bine că este o răzbunare din cauza mai multor declarații făcute de Ilan Șor. Înțelegem că în ultima vreme am fost ținta unor abuzuri din partea guvernării – i-am deranjat cu declarația cu privire la statul capturat de către PAS și desigur că din cauza alegerilor de la Bălți, dar și să acopere nereușitele lor”, a declarat Tauber, în cadrul unui briefing de presă.

Ea a spus că este ridicol faptul că, „cei care au promovat valorile europene, astăzi utilizează Procuratura în calitate de bâtă ieftină care nu are nici un preț”.

„Înțelegem că vă temeți de Ilan Șor pentru că în calitate de politician el este mult mai puternic și a făcut mult mai mult decât dvs. și echipa voastră. Dvs., având toate pârghiile administrative, având bani din partea tuturor, nu puteți să faceți nimic. Înțelegem că sunteți iresponsabili, că nu sunteți profesioniști și aveți invidie anormală față de Ilan Șor. Știți că poporul RM îl iubește foarte mult pentru că el face mult pentru oameni.  Voi vorbiți despre vremurile bune, dar Ilan Șor le face pentru toata populația”, a menționat deputatul.

În concluzie, Tauber a declarat: „Să știți că războiul acesta, care este redeclarat astăzi, va fi câștigat de noi, de echipa lui Ilan Șor!”.

Cristina Jicol

Share