Marina Tauber – candidatul Partidului „ȘOR” la Primăria Bălți: „Politica mare e în regiuni”

Marina Tauber – candidatul Partidului „ȘOR” la Primăria Bălți: „Politica mare e în regiuni”

Partidul „ȘOR” a desemnat-o pe Marina Tauber în calitate de candidat pentru funcția de primar al orașului Bălți, informează OFICIAL.

Parlamentarul a depus, câteva momente în urmă, actele pentru înregistrarea în cursa electorală.

Tauber s-a declarat emoționată. „Eu înțeleg că în calitate de deputat nu mai pot face atât de multe lucruri câte aș fi dorit în acest Parlament. Politica mare nu e acolo, politica mare e în regiuni. Așa că eu cu mare bucurie părăsesc Parlamentul și vin alături de dumneavoastră. Vă anunț că nu am de gând să revin în Parlament, dar o să rămân la Primărie. Eu îmi doresc să contribui la schimbarea vieții oamenilor în bine și ca Bălți să devină un exemplu pentru nordul țării, pentru țară și chiar peste hotare!

Dragi bălțeni, meritați mai mult și mai bun! Eu reprezint cea mai responsabilă și organizată echipă, care, din 2015, implementează proiecte în mai multe localități”, a declarat ea, după ce a depus actele.
<iframe style=”border: none; overflow: hidden;” src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpartidulshor%2Fvideos%2F269661718397923%2F&amp;show_text=false&amp;width=560&amp;t=0” width=”560″ height=”314″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Precizăm că, Marina Tauber este în prezent deputat în Parlament, aleasă pe lista Partidului „ȘOR”, în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Ea este la al doilea mandat de deputat, după ce la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 a câștigat în circumscripția 19 Ivancea. Înainte de a deveni deputat, Tauber a deținut funcția de primar al comunei Jora de Mijloc, alegeri pe care le-a câștigat cu un scor de peste 61 de procente. Tauber a absolvit Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, obținând diplomă de licență în 2011 și diplomă de master în 2013. În perioada 2013-2016 a făcut masterat în științe politice la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. Din 2016, Tauber este vicepreședinte al Partidului „ȘOR”.

Cristina Gurez

Share