Marina Tauber anunță o nouă inițiativă: În ultima perioadă, fracțiunea Partidului „Șor”este bombardată cu mesaje din partea oamenilor…

Marina Tauber anunță o nouă inițiativă: În ultima perioadă, fracțiunea Partidului „Șor”este bombardată cu mesaje din partea oamenilor…

Partidul Politic „Șor” pregătește un proiect de lege care să prevadă compensarea din Bugetul de Stat a facturilor la energia electrică pentru toți consumatorii, informează OFICIAL.

„În ultima perioadă, fracțiunea Partidului „Șor”este bombardată cu mesaje din partea oamenilor, care solicită de la noi să ne implicăm în rezolvarea crizei energetice și să încercăm să facem presiuni asupra autorităților pentru a amortiza efectele scumpirilor care nu se mai opresc”, a declarat deputatul Marina Tauber, în cadrul unui briefing de presă.

Ea a menționat că, după ce Premier Energy a cerut majorarea tarifului la început de ianuarie, acum câteva zile și distribuitorul din nordul țării a făcut același lucru. „Cum se vor descurca oamenii de la Bălți, din nordul țării. Din ce bani vor plăti oamenii facturile. ANRE tace, Guvernul tace, iar oamenii stau cu frică. Echipa noastră a promis că vom fi alături de bălțeni, iar acum, când am citit știrea despre majorarea tarifului și în Bălți, desigur că vrem să ridicăm acest subiect”, a precizat parlamentarul.

În acest sens, politiciana a spus că, Partidul Politic „Șor” pregătește un proiect de lege care să prevadă compensarea din Bugetul de Stat a facturilor la energia electrică pentru toți consumatorii.

„Dacă nu vor fi acordate aceste compensații oamenii nu vor putea suporta această povară financiară. Sper că Parlamentul va susține inițiativa noastră și le va veni oamenilor în ajutor în aceste momente de grea încercare”, a conchis deputatul.

Cristina Jicol

Share