Marian Lupu participă la Reuniunea Biroului Adunării Parlamentare Euronest

Marian Lupu participă la Reuniunea Biroului Adunării Parlamentare Euronest

Deputatul Marian Lupu, șeful delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Parteneriatului Estic, participă la Reuniunea Biroului Adunării Parlamentare Euronest. Evenimentul are loc la Bruxelles, pe data de 18 februarie 2016, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

Conform agendei reuniunii, parlamentarii vor avea un schimb de opinii cu privire la propunerea venită din partea Parlamentului European privind noile acțiuni ce urmează a fi desfășurate în cadrul Euronest. Totodată, deputații vor discuta și aproba programul sesiunii ordinare a Euronest, care va avea loc la Bruxelles, în perioada 21-23 martie 2016, precum și agenda ședinței plenare din 22-23 martie.

Adunarea Parlamentară Euronest, constituită în 2011, reprezintă dimensiunea parlamentară a Parteneriatului Estic și o platformă de dialog între deputații din Parlamentul European și partenerii estici pe subiecte ce țin de implementarea reformelor politice, sociale și economice.

Mihaela Rotari

 

Share