Marcel Spatari a depus cerere de demisie: E o decizie personală

Marcel Spatari a depus cerere de demisie: E o decizie personală

Marcel Spatari a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că pleacă din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Astăzi a depus cerere în acest sens, informează OFICIAL.

„Un an și jumătate în urmă am acceptat cu încredere funcția de ministru și mă bucur că am putut contribui la activitatea Guvernului și la politicile sociale.

Această decizie este una strict personală, dar asumată și pregătită, coordonată din timp cu colegii din Guvern și Minister.

În ultimele săptămâni am elaborat planul de activitate al Ministerului”, a menționat el.

Marcel Spatari a remarcat că, grație mobilizării echipei Ministerului și a susținerii Guvernului, a reușit realizări importante.
„În continuare voi pune expertiza mea la dispoziția Ministerului și Guvernului”, a spus oficialul.

Premierul Natalia Gavrilița i-a mulțumit lui Marcel Spatari pentru că a venit în echipa Guvernului „cu multă dedicație și integritate”.

„Vă mulțumesc pentru reformele implementate și mizez în continuare pe contribuția dumneavoastră”, a declarat Prim-ministrul.

Șeful Guvernului a mai anunțat că Marcel Spatari revine în România, alături de familia sa.

Marcel Spatari a precizat că va locui la București, România, și va oferi consultanță Ministerului Muncii și Protecției Sociale de la Chișinău.

Share