Maia Sandu și-a început vizita oficială la Strasbourg

Maia Sandu și-a început vizita oficială la Strasbourg

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, astăzi, și-a început vizita oficială la Strasbourg. Prima întrevedere a șefului statului moldovean a fost cu Hendrik Daems, Președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, informează OFICIAL.

„Am discutat cu domnul Daems despre situația politică curentă din Republica Moldova, provocările la adresa democrației din țara noastră, pașii de mai departe pentru depășirea crizei politice, dar și eforturile pe care le facem pentru a reduce și combate efectele pandemiei Covid-19”, notează Sandu, pe Facebook.

175905911_1567327650142515_6547395636981173520_n

La fel, șeful statului spune că a reiterat, în discuție cu Președintele APCE, că prioritatea principală a mandatului la Președinție este combaterea corupției și o reformă veritabilă a justiției.

De menționat că, ieri, Președintele Republicii Moldova a avut, la fel, întrevederi cu oficiali, fiind vorba despre Joseph Daul, fost parlamentar francez și european, fostul președinte al Partidului Popular European, dar și Jeanne Barseghian – primarul orașului Strasbourg, orașul de reședință al Consiliului Europei.

Mihaela Conovali

Share