Maia Sandu s-a văzut cu un grup de deputați români: „Ne-au încurajat să continuăm lupta”

Maia Sandu s-a văzut cu un grup de deputați români: „Ne-au încurajat să continuăm lupta”

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, comunică despre o întrevedere cu un grup de deputați din România, informează OFICIAL.

„Astăzi, împreună cu colegii din PAS, am avut o întrevedere cu un grup de deputați români, membri ai Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova și ai Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării”, scrie, Sandu, pe o rețea socială.

În același timp, liderul PAS a vorbit despre o solicitare. „Am reiterat importanța continuării proiectelor de infrastructură care ancorează Republica Moldova în spațiul european, inclusiv finalizarea gazoductului Ungheni-Chișinău și construcția unui nou pod rutier peste Prut la Ungheni. De asemenea, am solicitat sprijin pentru susținerea administrației publice locale în implementarea proiectelor comunitare. Am mulțumit României pentru sprijinul acordat în renovarea celor peste 900 de grădinițe”, a adăugat Sandu.

Prin urmare, liderul PAS mai spune: „Deputații români ne-au încurajat să continuăm lupta noastră menită să apropie Republica Moldova de comunitatea europeană. Parlamentarii români ne-au asigurat că în Parlamentul României există unanimitate în ceea ce privește susținerea parcursului european al Republicii Moldova”.

Mihaela Conovali

Share