Maia Sandu: „Ne întreabă oamenii de ce în cele 5 luni nu am pus la închisoare toți hoții și atunci le explic…”

Maia Sandu: „Ne întreabă oamenii de ce în cele 5 luni nu am pus la închisoare toți hoții și atunci le explic…”

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la următoarele alegeri prezidențiale, Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni televizate de la TV8, a spus ce le răspunde cetățenilor atunci când este întrebată despre acțiunile Guvernului Maia Sandu cu privire la sistemul judecătoresc, OFICIAL.

„Ne întreabă oamenii de ce în cele 5 luni de zile nu am pus la închisoare toți hoții și toți corupții și atunci le explic: că Prim-ministrul nu poate să pună la închisoare hoți, că întâi trebuie să curățim sistemul judecătoresc și sistemul procuraturii, și că noi am început/am încercat să facem aceste reforme, doar că mă rog hoții au opus rezistență și au dat jos Guvernul”, a declarat Sandu.

„Doar prin alegeri nu poți să cureți clasa politică, de aceea am luptat pentru un procuror general onest, dar și curajos care să poată face această ordine. Da, sigur, mergem în instituțiile statului, dar dacă Igor Dodon controlează în continuare instituțiile statului, atunci nu o să avem mare răspuns”, a ținut să precizeze candidata.

Doina Secrieru

Share