Maia Sandu: „La revedere, Dodon”; Igor Dodon: „Hasta la vista, baby!”

Maia Sandu: „La revedere, Dodon”; Igor Dodon: „Hasta la vista, baby!”

După ce candidatul la șefia statului Maia Sandu a declarant campanie de mobilizare și i-a spus la revedere oponentului său, Igor Dodon îi dă replica și îi spune: „Hasta la vista, baby!”.

Totodată, el se întreabă dacă asta înseamnă că Maia Sandu abandonează campania și nu va mai participa la dezbateri.

„Toată lumea a văzut că Maia Sandu nu are răspunsuri la întrebările mele. În plus, ea probabil este afectată de schemele financiare murdare pe care le fac membrii echipei ei și fuge de la răspunsuri și explicații la acest subiect.

Eu consider că sunt multe lucruri pe care încă le mai putem spune oamenilor în aceste dezbateri. Trebuie să le dăm posibilitatea să ne vadă împreuna, să vadă diferențele și să ia decizia corectă. Eu am teme noi pe care îmi doresc sa le discutăm în fața telespectatorilor.

Maia, am întrebări pentru dumneata, pe care nu le-am adresat la primele dezbateri. Îmi exprim speranța să vă revăd și să vi le adresez.

Dacă nu, atunci, cum am zis, hasta la vista, baby!

Ne vedem după alegeri, cînd Moldova va fi îmbrăcată în roșu și va scăpa de frigurile galbene, va scăpa de o candidată a guvernărilor oligarhice”,a scris Dodon pe o rețea de socializare, publicând mesajul Maiei Sandu.

dodon

 

Doina Secrieru

Share