Maia Sandu îl invită pe Igor Dodon la o dezbatere: „Dacă nu este de acord cu raportul nostru”

Maia Sandu îl invită pe Igor Dodon la o dezbatere: „Dacă nu este de acord cu raportul nostru”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), astăzi – în cadrul unei conferințe de presă, a prezentat un raport alternativ al Guvernului Chicu, la 100 de zile în funcție. Totodată, Maia Sandu îl invită pe Igor Dodon la o dezbatere publică – la televiziunea națională, în cazul în care șeful statului nu este de acord cu raportul prezentat, informează OFICIAL.

Lidera PAS, Maia Sandu, a comunicat despre lipsa transparenței în cadrul activității Guvernului: „La sfârșitul săptămânii trecute s-au împlinit o sută de zile de când deputații din PSRM și cei din PD, din lașitate și frică, au demis un Guvern care lucra pentru cetățeni. După aceste 3 luni, acest Guvern – al lui Dodon, nici măcar nu dorește să comunice clar și transparent cu ce s-a ocupat în acest răstimp”.

Totodată, Sandu l-a invitat pe Dodon la o dezbatere publică cu privire la raportul prezentat. „Am decis să vă prezentăm noi cum vedem acțiunile Guvernului Dodon în ultimele 100 de zile. Dacă Igor Dodon nu este de acord cu raportul nostru, îl invit să mergem la o dezbatere, la televiziunea națională, pentru a discuta”.

În acest fel, lidera PAS a oferit detalii privind raportul de alternativă efectuat: „Acțiunile Guvernului Dodon, în ultimele o sută de zile, ne arată clar că Guvernul acesta are o singură preocupare – realegerea lui Igor Dodon și asigurarea unui alt regim corupt, de data aceasta în frunte cu Dodon. Este un Guvern al scumpirilor, al așa-ziselor reforme, un Guvern al izolării internaționale, al preluării schemelor și corupției”.

„Igor Dodon, din când în când, pentru a acoperi eșecurile vorbește despre faptul că unii miniștri trebuie demiși, noi îi spunem că tot Guvernul trebuie demis”, a conchis Sandu.

Mihaela Conovali  

Share