Maia Sandu anunță despre organizarea unui protest: Chemăm pe toți

Maia Sandu anunță despre organizarea unui protest: Chemăm pe toți

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu anunță despre organizarea unui protest pentru ziua de duminică – 16 august, la Chișinău, informează OFICIAL.

„În aceste săptămâni, împreună cu colegii mei am atenționat despre mai multe probleme grave care se întâmplă la noi în țară. În primul rând, vorbim despre criza din agricultură, dar și criza COVID-19. Am solicitat de la autorități acțiuni responsabile, să se aloce resurse pentru a compensa, cel puțin, parțial pierderile acestor oameni. Am văzut o atitudine plină de nepăsare și aroganță din partea autorităților”, a declarat Sandu.

În acest fel, ea a mai spus: „În sfârșit, am reușit să obținem niște discuții la Parlament între partidele politice. Guvernarea ignoră durerile oamenilor, noi – cei de la PAS, organizăm un protest în ziua de 16 august – în această duminică, la ora 11.00, în scuarul Teatrului de Operă și Balet”.

Prin urmare, lidera PAS a adăugat: „Chemăm pe toți cei care au ce spune acestei guvernări, care vor să-și apere drepturile și să ceară de la această guvernare respect față de nevoile poporului. Ne asumăm toate angajamentele să respectăm distanțarea fizică și măștile, dar această situație nu poate să ne împiedice”, a conchis Sandu.

Mihaela Conovali

Share