Maia Sandu a decorat-o cu „Ordinul de Onoare” pe Oana Serafim

Maia Sandu a decorat-o cu „Ordinul de Onoare” pe Oana Serafim

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit ieri, 10 ianuarie, cu Oana Serafim, directoarea Serviciului în limba română al Radio Europa Liberă/Radio Libertatea, care în curând își încheie mandatul în această funcție. Șefa statului i-a mulțumit pentru consecvența de care a dat dovadă în apărarea drepturilor omului, în consolidarea libertății de expresie și a presei independente din țara noastră.

„Echipa de la Chișinău, pe care ați condus-o aproape 20 de ani, s-a afirmat prin profesionalism și corectitudine, fiind mereu în mijlocul evenimentelor, alături de oameni. Avem nevoie în continuare de un asemenea jurnalism – serios, analitic, responsabil – acesta fiind instrumentul care ne ajută să apărăm democrația”, a spus Maia Sandu.

În semn de înaltă apreciere pentru munca depusă, pentru asigurarea unei informări corecte și echidistante a publicului, precum și pentru susținerea și promovarea constantă, de-a lungul anilor, a valorilor democratice în țara noastră, Oana Serafim a fost decorată cu „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova.

Share