Mai multe instituții publice – la raport, înainte de alegerile parlamentare

Mai multe instituții publice – la raport, înainte de alegerile parlamentare

Mai multe instituții publice centrale, astăzi, în cadrul ședinței Comisiei Electorale Centrale (CEC), au comunicat mai multe detalii cu privire la asigurarea desfășurării în bune condiții a alegerilor parlamentare, informează OFICIAL.

Astfel, reprezentantul Ministerului Economiei și Infrastructurii, s-a referit la asigurarea stării drumurilor naționale. „Putem face față cu succes pe toată perioada rece care urmează să fie în perioada alegerilor”, a punctat reprezentantul.

La rândul său, șeful Inspectoratul Național de Patrulare, Marin Maxian, a vorbit despre responsabilitatea Ministerului Afacerilor Interne. „La moment, asigurăm transportarea buletinelor de vot. La ziua de astăzi încălcări nu sunt”, a declarat Maxian.

Prin urmare, reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a comunicat detalii cu privire la buletinele de vot necesare peste hotare. „Buletinele de vot au fost deja livrate în toate secțiile de votare”, a menționat reprezentantul.

Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova a comunicat că „totul decurge fără careva încălcări”.

În același timp, reprezentantul Agenției Serivicii Publice a anunțat că, la 24 februarie, Centrele Multifuncționale din țară vor activa. „Ziua de 24 februarie a fost declarată lucrătoare. Astfel, vor activa toate Centrele Multifuncționale. Acestea vor elibera actele de identitate, iar alte servicii nu vor fi”, a precizat

Societatea pe acțiuni „Moldtelecom” s-a referit la unele incidente de la secțiile de votare, la moment. „Nu sunt conectate câteva secții de votare”, a precizat el.

Mihaela Conovali

Share