LOC îl va retrage pe Mihail Bagas din cursa electorală

LOC îl va retrage pe Mihail Bagas din cursa electorală

Partidul Liga Orașelor și Comunelor (LOC) a decis retragerea suportului politic oferit lui Mihail Bagas în calitate de candidat al formațiunii la funcția de primar al municipiului Chișinău, informează OFICIAL.

„LOC va face toate demersurile către Consiliul electoral de circumscripție Chișinău în vederea retragerii lui Mihail Bagas din cursă”, a comunicat copreședintele LOC, Alexandru Bujorean.

Președintele LOC a spus că au încercat, prin intermediul apropiaților, să primească un răspuns de la Mihail Bagas, însă până acum nu a primit niciun răspuns care să confirme sau să infirme faptele de care este acuzat el.

De asemenea, LOC a decis că va păstra lista de candidați pentru Consiliul Municipal Chișinău, însă vor fi efectuate verificări individuale ca să se asigure că nu sunt „candidați deghizați, care reprezintă interesele lui Șor”.

Amintim că, Mihail Bagas a fost reținut, la 21 septembrie curent, fiind suspectat de complicitate la finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă, a concurenților electorali, în proporții mari, și complicitate și instigare la spălarea de bani săvârșită de un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari. El se află în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Share