Liviu Vovc: Când ministrul Economiei declară că nu poate face nimic și să ne adaptăm la creșterea prețurilor este semn că nu se află în funcția potrivită

Liviu Vovc: Când ministrul Economiei declară că nu poate face nimic și să ne adaptăm la creșterea prețurilor este semn că nu se află în funcția potrivită

Secretarul general al Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc, spune că atunci când un ministru al economiei declară că nu poate face nimic și trebuie să ne adaptăm la creșterea prețurilor, e un semn că el nu se află în funcția potrivită și trebuie schimbat, informează OFICIAL.

Politicianul spune că scuza cu războiul nu trece, căci declarația a fost făcută încă în noiembrie 2021. Liviu Vovc spune că sunt suficiente motive pentru a-l demite.

„Când același ministru nu ridică un deget să ajute întreprinderile de pe malul drept, aflate în prag de faliment din cauza că sunt sugrumate de concurența neloială a celor de pe malul stâng, e încă un semnal că a fost numit omul nepotrivit funcției.

Când un ministru semnează conștient niște angajamente sperând că acele clauze nu vor fi activate, ar trebui să ridice semne de întrebare față de seriozitatea acelui ministru. Mai ales că acel stat, cu care a semnat, pe parcursul anilor și-a arătat atitudinea neprietenoasă față de noi, iar prin angajamentele asumate, noi ne-am dus benevol în gura lupului.

Când au loc licitații dubioase și câștigă companii aflate sub sancțiuni sau companii afiliate foștilor schemari, ar trebui să fie un semnal că acel minister are nevoie de un alt administrator.

Când un ministru al unei instituții de forță, responsabilă de siguranța cetățenilor, numește în funcții prieteni cu istoric dubios, ar trebui să fie un argument suficient pentru a schimba acel ministru”, spune politicianul.

Share