Liviu Vovc: Am fost alintați cu arestul lui Tauber. Cât timp acest dosar va sta la murat?

Liviu Vovc: Am fost alintați cu arestul lui Tauber. Cât timp acest dosar va sta la murat?

Secretarul general al Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc, spune că încă suntem cu alintați „focuri de artificii”, referindu-se la arestul Marinei Tauber, informează OFICIAL.

El spune că de aproape un an de zile lupta cu corupția se rezumă la știri despre măsurile preventive aplicate bănuiților: arest, arest la domiciliu, iar mai apoi control judiciar.

„Din nou am fost alintați cu arestul lui Tauber. Procurorii solicită schimbarea măsurii din control judiciar, în arest preventiv. Aceste jocuri doar îi ajută pe cei din ȘOR să se victimizeze, să-și justifice următoarele proteste preconizate pentru începutul lunii mai și să își mobilizeze electoratul pentru alegerile din Găgăuzia.

Dar în esență, dosarul inițiat încă în iunie 2022 cu privire la finanțarea ilegală a partidului ȘOR, în care este inculpată Tauber, încă se prăfuiește undeva pe mesele procuraturii anticorupție.

Ar fi cazul să fie informat și publicul despre cât timp acest dosar va sta la murat și când va ajunge în sfârșit pe masa judecătorilor. Deja am obosit de știri cu privire la schimbarea măsurii preventive. Îmi doresc să auzim deja și despre condamnări a celor care și-au bătut joc de acest popor”, spune Vovc.

Share