Liviu Vovc a adresat o scrisoare deschisă lui Igor Dodon

Liviu Vovc a adresat o scrisoare deschisă lui Igor Dodon

Liviu Vovc, deputatul Platformei DA, a adresat o scrisoare deschisă actualului Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, informează OFICIAL.

Deputatul, în contextual validării mandatului noului Președinte, îl îndeamnă să plece din funcție, înainte de 23 decembrie curent, când se încheie, conform legislației, mandatul său de șef al statului.

„Recent cetățenii au ales un nou președinte, iar ieri mandatul i-a fost validat. Votul oamenilor a fost o reacție firească la cum a fost și este guvernată țara, când oamenii au văzut unde ne-ați adus dvs. și guvernul de buzunar al dvs. Asta a fost voința cetățenilor și apreciez că ați recunoscut înfrângerea. Vreau însă să vă întreb un lucru: de ce este nevoie să mai așteptăm două săptămâni? Oare nu e de ajuns cât ați chinuit acest popor?  Știți bine că o zi a președintelui costă cetățenii 100 000 LEI. Aceasta ar însemna 1,4 milioane LEI pentru încă două săptămâni”, menționează parlamentarul, precizând că banii aceștia ar putea fi redirecționați pentru lupta cu pandemia sau în alte domenii.

Cristina Gurez

Share