Lilian Carp – candidatul PAS la șefia capitalei: Chișinăul are multe probleme, care au nevoie de soluții reale și rapide

Lilian Carp – candidatul PAS la șefia capitalei: Chișinăul are multe probleme, care au nevoie de soluții reale și rapide

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), în cadrul unei conferințe de presă, a anunțat deciziile Convenției Teritoriale a Organizației PAS Chișinău privind pregătirile pentru alegerile locale în municipiul Chișinău, informează OFICIAL. 

Candidatul partidului de guvernare la funcția de primar al capitalei este Lilian Carp, deputat. El a fost susținut în cadrul ședinței prin vot secret.

„Suntem siguri că domnul Carp va fi un candidat puternic, care va câștiga aceste alegeri și va aduce Chișinăul pe calea europenismului adevărat”, a declarat Alexandru Trubca.

Lilian Carp a spus că va demara discuțiile și dezbaterile cu experții în următoarele zile cu privire la problemele din Chișinău.

„Chișinăul nu este al unui om sau al unui partid. Chișinăul are multe probleme, care au nevoie de soluții reale și rapide”, a subliniat politicianul.

Potrivit spuselor sale, cea mai mare problemă a capitalei la moment e prezența „ambuteiajelor infernale”.

„Nu mai pot fi acceptate lucrări de fațadă… Eu sunt convins că vom găsi soluții la toate problemele”, a menționat deputatul.

Share