Liderul PSDE a discutat cu Directorul regional al Fundației Friedrich Ebert Stiftung

Liderul PSDE a discutat cu Directorul regional al Fundației Friedrich Ebert Stiftung

Președintele Partidului Social Democrat European, Ion Sula, a avut astăzi o întrevedere cu Directorul regional pentru Ucraina și Republica Moldova al Fundației Friedrich Ebert Stiftung, Felix Hett.

Liderul social-democrat a informat despre rezultatele alegerilor locale generale, proiectele de viitor ale formațiunii și eforturile privind consolidarea polului de stânga european în Republica Moldova.

„Există o percepție falsă în societate că a fi de stânga înseamnă a fi pro-est, dorim să schimbăm această stare de lucruri. PSDE este un partid de stânga european, parte a marii familii social-democrate europene. În prezent, discutăm cu forțele politice de orientare europeană pentru a consolida în Republica Moldova o stângă europeană autentică”, a declarat ion Sula.

Părțile au avut, de asemenea, un schimb de opinii privind dezvoltarea colaborării de mai departe dintre PSDE și Fundația Friedrich Ebert Stiftung.

La întrevedere au mai partcipat vicepreședinții PSDE, Eremei Priseajniuc și Vadim Jora, și directoarea de țară a Fundației Friedrich Ebert Stiftung, Ana Mihailov.

Share