Liderul CUB: Am lăsat de prea multe ori garda jos. I-am crezut pe cuvânt. Iar ei ne-au înșelat așteptările

Liderul CUB: Am lăsat de prea multe ori garda jos. I-am crezut pe cuvânt. Iar ei ne-au înșelat așteptările

Igor Munteanu, liderul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), în ajunul ședinței convocate la Curtea de Apel Chișinău pe dosarul privind neînregistrarea sa din cursa electorală, spune că “unii cred că, în acest fel, au neutralizat un candidat incomod”.

„Vreau să-i asigur însă că lupta noastră pentru o Moldovă pentru toți, o Moldovă mai dreaptă și mai puternică abia începe.

Nu este vorba despre mine, candidat liberal din partea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, CANDIDATUL OPOZIȚIEI VERITABILE, ci despre un set de principii de care depinde viitorul țării noastre.

Unora li se pare că plângerile mele în instanțe nu au viitor și că ar trebui să-mi caut de treabă, fără a tensiona și așa situația grea a guvernării. În realitate, eu cred că exact acesta este motivul pentru care cetățenii moldoveni se chinuie în mizerie și subdezvoltare. Pentru că de foarte multe ori, cei care dau sfaturi prielnice guvernelor aflate la putere, au sacrificat drepturile și libertățile noastre de dragul unor politicieni, care ne-au dezamăgit ulterior profund.

Am lăsat de prea multe ori garda jos. I-am crezut pe cuvânt. Iar ei ne-au înșelat așteptările”, a declarat el.

Liderul CUB a spus că, mesajul său este clar și limpede – „este în puterea noastră să schimbăm lucrurile spre bine în Moldova. Când veți merge la urne, votați idei, nu votați oameni”.

„Votați pentru:

O Moldovă eliberată de corupție, unde fiecare leu din buget se întoarce la cetățeni și nimeni nu-i deasupra legii.

Instituții publice transparente, curățate de ipocriți, supuse controlului cetățenilor, capabile să protejeze interesul public, nu interesele unor grupuri de influență.

Economie deschisă și corectă, unde șansele sunt egale pentru toți, iar cei care muncesc sunt recompensați pe măsura muncii lor.

Justiție dreaptă și pusă în serviciul cetățeanului, capabilă să taie răul de la rădăcină și să apere drepturile de care ne putem bucura, sub garanțiile constituționale.

Depolitizarea serviciului public, statul trebuie să fie ferit sub orice fel de control al unor grupuri politice, dominate de interese vremelnice și de setea de înavuțire ușoară.

O direcție europeană și democratică, cursul strategic prin care putem garanta Moldovei că va face parte garantat dintr-o comunitate stabilă și prosperă, în care este respectată”, a enumerat el.

Politicianul a spus că, acestea sunt condițiile pentru care el ar vota în aceste alegeri din 20 octombrie. Nu altfel.

„Chiar dacă unii au încercat să ne pună călușul în gură, eu vă promit că voi cere dreptate. Vă îndemn să-i alegeți peste 19 zile pe cei care țin cu adevărat la Dvs. Nu votați promisiuni goale sau discursuri frumoase, ornate de fapte imaginare, ci viziuni clare, practice, pentru viitorul acestei țări. Chiar dacă drumul este dificil, rămânem uniți și hotărâți să alegem o Moldovă mai bună pentru toți.

Viitorul este în mâinile voastre. Cu credință și hotărâre”, a subliniat Igor Munteanu.

Share