Liderul celui mai nou partid: „Noi, ne unim în jurul unui concept foarte simplu”

Liderul celui mai nou partid: „Noi, ne unim în jurul unui concept foarte simplu”

Ștefan Gligor, care a anunțat oficial crearea unei noi formațiuni politice care se va numi „Partidul Schimbării”, susține că proiectul vine cu o idee foarte simplă – „voi, toți cei care ne-ați dezbinat ca să ne furați – plecați la gunoiște și la închisoare”.

„Iar noi, ne unim în jurul unui concept foarte simplu. Să ne alegem un Parlament integru și patru ani să lucrăm la implementarea unui Program de dezvoltare a statului nostru. Solidaritatea noastră împotriva corupției și pentru o agendă reală de dezvoltare este șansa noastră ca societate și stat”, susține Gligor.

La fel, el declară că nu-l interesează extremele și lupta pentru un anumit „sector de eșichier”. „În Moldova liderii așa-numitelor „partide de stînga” sunt capitaliști și oligarhi, deși din veniturile oficiale nu-și pot justifica nici hainele și accesoriile pe care le poartă în public. Escroci ordinari, care prostesc sute de mii de oameni săraci, in unele cazuri atât de săraci, incât sacoul de pe acest „politician de stînga”, costă mai mult decăt câștigă un votant pe parcursul unui an. Pe cealaltă extremă a „eșichierului” avem așa numiți unioniști, din care o bună parte s-au bucurat de venituri tenebre la guvernare, au fost partenerii fideli a lui Plahotniuc, și mai mult, imediat cum au ajuns la putere cu desăvârșire au uitat despre „idealul Marii Uniri”. Dar în schimb și-au crescut rulajele firmelor pînă la 1-2 miliarde de lei pe an. Tot desigur de dragul neamului și simțirii. Acest circ ieftin are în spate un singur scop. Banii”, a conchis Ștefan Gligor.

Mihaela Rotari

Share