Liderii PAS, PPDA și PLDM, la Strasbourg. Sandu: Am demascat falsurile guvernării

Liderii PAS, PPDA și PLDM, la Strasbourg. Sandu: Am demascat falsurile guvernării

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), al Platformei Demnitate și Adevăr, dar și al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), au avut, astăzi, o întrevedere cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjørn Jagland, la Strasbourg.

După cum informează Oficial, într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu a scris că, au transmis Rezoluția adoptată unanim la protestul din 1 iulie 2018, organizat de Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM”.

„A fost o discuție importantă, în care am demascat falsurile guvernării, care încearcă să mintă partenerii internaționali precum că invalidarea alegerilor a avut loc din cauza legislației. Legea nu este o problemă, legea a funcționat timp de 21 de ani și este foarte clară. Instituțiile subordonate politic sunt problema fundamentală. Domnul Thorbjørn Jagland a arătat un interes sporit față de criza actuală din Republica Moldova, accentuând importanța respectării principiilor democrației și statului de drept într-o țară europeană”, a precizat Sandu.

Mihaela Rotari 

Share