Lider unionist: „Pregătesc o amplă investigație și deconspirare a unor personaje politice”

Lider unionist: „Pregătesc o amplă investigație și deconspirare a unor personaje politice”

Liderul Asociaţiei Unioniste ODIP, Vlad Bileţchi, anunță că, în 2020, pregătește o amplă deconspirare a unor personaje politice, informează OFICIAL.

„În acest an 2020 – pregătesc o amplă investigație și deconspirare a unor personaje politice și unele mai puțin cunoscute în scheme de corupție, trafic de influență și afiliere la servicii tenebre. Spun acest lucru pentru că nu o fac pe la spate și cu titlu de „surpriză”. La fel, unii dintre cei vizați în investigație ar putea încerca să se ascundă de lumina zilei și de ochii lumii. Cu siguranță aceștia vor încerca să mușamalizeze cazurile în care sunt vizați, sau vor încerca să mă atace pentru a se justifica ei însuși, încercând să compromită investigația”, susține Bilețchi.

Totodată, liderul adaugă: „Fac acest lucru pentru că Unioniștii și mișcarea Unionistă este despre dreptate, justiție și trai mai bun. Or, persoanele vizate sunt tocmai cele au reușit întotdeauna să compromită aceste valori și au fost un anti-exemplu al dreptății și justiției”, a conchis Bilețchi.

Mihaela Rotari

Share