Lider unionist: Nu vă dizolvați în acest haos politic, păstrați-vă coloana vertebrală

Lider unionist: Nu vă dizolvați în acest haos politic, păstrați-vă coloana vertebrală

Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, dar și fostul candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 de pe listele Partidului Liberal, Vlad Bilețchi, a făcut un apel către unioniștii din Republica Moldova susținând că „suntem puși între două sisteme nocive și foarte periculoase pentru viitorul nostru, al tuturor”, informează OFICIAL.

„Forțele de propagandă ne formează opinia, propagandiști de-o parte și alta ne îndeamnă cu toată presiunea și forța să alegem o tabără sau alta. Ne creează iluzia inevitabilului și a compromisului necesar, justificat cu orice preț. Alegând o tabără sau alta, ajungem să facem jocurile clanurilor oligarhice Țopa-Filat-Lucinshi sau Plahotniuc. Nu călcați în grebla eternă a Republicii Moldova schimbând un oligarh pe altul – nu asta vrem noi defapt”, a scris Bilețchi, pe pagina sa de Facebook.

În același timp, liderul unionist a comunicat despre sarcina celor care își doresc unirea Republicii Moldova cu România. „Noi suntem unioniști, menirea noastra nu este să luăm parte în tabere sau să jucăm la masa oligarhilor susținând pe unii sau alții. Menirea noastră este unirea! Nu vă dizolvați în acest măcel și haos politic, păstrați-vă esența și coloana vertebrală. Fiți unioniști și luați tabăra unirii, fie ca ei să treacă în tabăra noastră – nu noi să trecem în ale lor! Aceasta reprezintă ferm poziția mea neclintită dintotdeauna și sper, poziția dvs!”, a conchis Bilețchi.

Doina Secrieru

Share