Lider de partid: Nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitatea din exterior, să pasezi toate nereușitele pe trecut, război sau Putin

Lider de partid: Nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitatea din exterior, să pasezi toate nereușitele pe trecut, război sau Putin

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, afirmă că sunt nevoie de remanieri guvernamentale și că Guvernul nu este al unui partid, informează OFICIAL. 

Dinu Plîngău a lăudat activitatea ministrului Spătari cu Parlamentul, dar a spus că sectorul economic e în haos.

„Admir inteligența și echipa pe care a făcut-o ministrul Spătari cu deputatul Dan Perciun – sunt un exemplu pentru ceilalți pentru felul în care trebuie să lucreze un segment important în societate.

Ceea ce se întamplă cu blocul economic însă, altfel decât dezastru și haos nu ai cum să numești.

Avem miniștri care nu au ieșit din birouri, numele cărora nici cei mai informați jurnaliști nu le cunosc. Unii din ei s-au transformat peste noapte din oameni buni în oameni șmecheri, orgolioși și fără să cunoască măcar un gram din realitățile oamenilor care trăiesc în Republica Moldova”, spune Dinu Plîngău.

El mai spune că remanierile sunt necesare și din considerentul că „nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitatea din exterior, să pasezi toate nereușitele pe trecut, război sau Putin”.

„Miniștrii Gaibu și Spînu, pe lăngă toate, trebuie să ne mai dea și răspunsuri la întrebari foarte serioase din activitatea lor, iar săptămâna viitoare îi vom chema din nou la raport.

P.S.: Cu sau fără echipă de PR, „reușitele” dumneavoastră sunt la vedere și în atenția Procuraturii. Sper să nu se întâmple ca de obicei și să nu trebuiască să-i căutăm și pe alții prin Londra sau Israel peste 3 ani, în rând cu unii procurori”, mai spune Plîngău.

Share