Lider de partid: Ar fi un hazard să vorbim din nou despre salarii

Lider de partid: Ar fi un hazard să vorbim din nou despre salarii

„Ar fi un hazard să vorbim din nou despre salarii, știind foarte bine să nu avem o bază fiscală”. Aceasta a comunicat liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, în cadrul unei conferințe de presă, informează OFICIAL.

„Noi propunem să eliminam hotarul de la Prut. Astfel, și Direcția Națională Anticorupție (DNA) va trece Prutul, și salariile vor fi la timp. Misiunea noastră este să devenim o platformă politică sănătoasă de dreapta, românească”, a mai declarat Costiuc.

În același timp, în cadrul conferinței, un grup de oameni de cultură și-au exprimat susținerea pentru Partidul „Democrația Acasă”, printre care sunt: Ștefan Sofronovici, Diana Zlatan-Ciugureanu, Petru Vutcărău, Vasile Chiseliță, Călin Cucuietu.

Amintim că, anterior, partidului s-a alăturat mai muți activiști civici unioniști, care participă – atât pe circumscripții, cât și pe liste de partid.

De menționat că, dintre cei 4 candidați pe circumscripțiile uninominale, doar o persoană a fost înregistrată – Zinaida Bolboceanu. În ce privește lista națională – sunt 37 de candidați din partea partidului.

Mihaela Conovali

Share