Lider de partid: Alegerile parlamentare anticipate sunt singura opțiune de a anula moartea economiei

Lider de partid: Alegerile parlamentare anticipate sunt singura opțiune de a anula moartea economiei

Partidul Congresul Civic declară că alegerile prezidențiale din toamnă sunt o continuare a acaparării puterii de stat și pledează pentru alegeri parlamentare anticipate, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul partidului, Mark Tkaciuk a menționat că prezidențialele sunt „o înșelăciune, un conflict civil și o crimă”. „Alegerile parlamentare anticipate sunt singura opțiune de a anula moartea economiei și să ieșim la o activitate mai constructivă. Poziția noastră față de prezidențiale este că aceste alegeri sunt o înșelăciune, un conflict civil și o crimă. Timp de 4 ani nu s-a rezolvat nimic în această țară, iar situația a devenit mai gravă. Oamenii au fost înșelați pentru jocul câtorva personaje care au un singur scop – menținerea puterii oligarhilor”, a spus Tkaciuk.

De asemenea, el a spus că alegerile parlamentare anticipate nu vor avea loc.

„Fiecare formațiune își dorește menținerea locului în Parlament. Ei vor alege un Premier dacă va fi nevoie, nu își vor întrerupe activitatea, iar Președintele nu poate face nimic aici. Partidul Congresul Civic declară că prezidențialele din toamnă sunt o încercare continuă a de acapara puterea în R. Moldova, iar singura ieșire din situație sunt parlamentarele anticipate”, a spus Mark Tkaciuk.

Cristina Parfeni

Share