Lecțiile învățate de Maia Sandu, în urma alegerilor prezidențiale din 2016!

Lecțiile învățate de Maia Sandu, în urma alegerilor prezidențiale din 2016!

Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, într-un interviu pentru GAZETA de Chișinău a vorbit despre lecțiile învățate în urma alegerilor prezidențiale din 2016.

„Alegerile din 2016 ne-au arătat foarte clar cât de important este să ne apărăm votul şi anul acesta suntem hotărâți să protejăm votul fiecărui cetățean. În 2016, am văzut o mobilizare extraordinară a oamenilor. Ei și-au exprimat cu voce tare dorința de schimbare, dar am fost furați de Plahotniuc, care a decis că are nevoie de un valet la Președinție. Trei ani de zile, Dodon a fost la cheremul lui Plahotniuc, i-a cântat în strună, mimând „opoziția”. Abia după alegerile parlamentare, datorită curajului și rezistenței întregii societăți și graţie intervenției decisive a blocului ACUM, am reușit să-l debarcăm pe Plahotniuc”, a răspuns Sandu.

„În cele cinci luni de guvernare, am început să distrugem tot sistemul creat de acesta, să oprim schemele și furtul din banii poporului, să construim instituții care să lucreze pentru oameni. Dodon s-a speriat că îi vine și lui rândul să răspundă pentru ilegalități și a decis să preia sistemul sub controlul său, de aceea, a demis guvernul nostru reformator”, a adăugat lidera.

Doina Secrieru

Share