Irina Vlah: Lansarea oficială a campaniei electorale va avea loc pe 29 septembrie, de Ziua Mondială a Inimii, simbolul meu electoral fiind inima

Irina Vlah: Lansarea oficială a campaniei electorale va avea loc pe 29 septembrie, de Ziua Mondială a Inimii, simbolul meu electoral fiind inima

Irina Vlah, candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a anunțat că lansarea sa oficială în campania electorală va avea loc, duminică, 29 septembrie curent, de Ziua Mondială a Inimii. Totodată, ea a comunicat că, până atunci, va veni cu mai multe declarațiile importante.

„Stimați cetățeni!
Dragi prieteni!

În calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, anunț că lansarea oficială a campaniei electorale va avea loc pe 29 septembrie, de Ziua Mondială a Inimii. Această dată a fost aleasă în mod deliberat: simbolul meu electoral este inima. Lansarea campaniei „Alege cu inima” va avea loc în cel mai nordic punct al Republicii Moldova. Alte detalii vor fi anunțate pe măsură ce ne apropiem de ziua evenimentului.

De asemenea, până la lansarea oficială a campaniei, voi face o serie de declarații importante legate de alegerile prezidențiale. Promit că vor fi surprize plăcute pentru voi și mai puțin plăcute pentru unii politicieni.

Este deja clar: ne așteaptă o campanie dificilă, dar sunt încrezătoare într-un rezultat bun. Pentru că cei care votează cu inima, câștigă mereu”, a menționat politiciana în anunțul său.

Share