Irina Vlah: Îndemn toți deputații actuali ai Adunării populare și viitorii candidați să cucerească alegătorii prin idei și proiecte

Irina Vlah: Îndemn toți deputații actuali ai Adunării populare și viitorii candidați să cucerească alegătorii prin idei și proiecte

„Parcurgem o perioadă complicată de luptă cu pandemia și efectele crizei economice. Economia se contractează atât la nivelurile global și regional, cât și la cel global. În această perioadă e necesar mai mult ca altă dată să păstrăm unitatea – pentru că atunci când suntem uniți suntem mai puternici și ne isprăvim mai eficient cu problemele social-economice”. Declarația a fost făcută de Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, campania ce urmează pentru alegerile în Adunarea Populară în niciun caz nu trebuie să o campanie în care găgăuzii luptă cu găgăuzii. Această campanie trebuie să devină o competiție deschisă și cinstită a ideilor și proiectelor de dezvoltare a Găgăuziei.

„Sunt sigură că pe toți noi, indiferent de diferența viziunilor, ne unește dorința de implicare în dezvoltarea Găgăuziei. De asemenea, pe toți noi ne unește obiectivul unic – să transformăm Găgăuzia în cel mai bun loc de viață pentru copiii și nepoții noștri”, a menționat Vlah.

Bașcanul, în context, a îndeamnă toți deputații actuali ai Adunării populare și viitorii candidați să cucerească simpatiile alegătorilor prin prezentarea ideilor și proiectelor de dezvoltare a Autonomiei Găgăuze.

„Oferiți-ne posibilitatea să votăm pentru idei și proiecte, și pentru oamenii care ne-au convins că le pot realiza. Să construim și să dezvoltăm Găgăuzia împreună!”, a conchis oficialul.

Cristina Gurez

Share