Irina Vlah: În scurt timp voi face anunţuri importante privind acţiunile pe care le voi întreprinde în continuare

Irina Vlah: În scurt timp voi face anunţuri importante privind acţiunile pe care le voi întreprinde în continuare

Irina Vlah, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, care a obținut 5,4% din voturi, a susținut astăzi un briefing de presă, în cadrul căruia a vorbit despre rezultatele alegerilor de ieri și a mulțumit alegătorilor, precizând că pentru ea și echipa ei rezultatul înregistrat este o victorie.

„În această campanie electorală, eu am fost cel mai persecutat candidat. Despre intimidările, presiunile, atacurile de imagine la care am fost supusă, am comunicat permanent pe durata campaniei electorale. Puterea a făcut totul pentru a ne împiedica să ne desfăşurăm campania electorală. Am fost ţinta mai multor provocări, dar chiar şi în aceste condiţii am reuşit să ne promovăm oferta electorală, să ajungem să discutăm direct cu o mulţime de oameni cu adevărat minunaţi.  Oamenii au fost şi rămân sursa mea nesecată de energie, care-mi dă puterea necesară de a merge mereu înainte şi promit că şi în continuare voi fi alături de cetăţenii Republicii Moldova. Vom identifica împreună soluţii pentru problemele cu care se confruntă ţara şi vom depune tot efortul necesar ca acestea să fie rezolvate”, a declarat politiciana.

Ea a vorbit despre o posibilă fraudare a alegerilor: „Împreună cu colegii, analizăm mai multe informaţii despre fraudele din ziua alegerilor. Pentru noi este absolut clar că, dincolo de presiunile din campanie, cei de la guvernare, având toate pârghiile la dispoziţie, au fraudat rezultatele, inclusiv în ziua votării. Dacă nu erau presiunile din campanie, dacă nu se fraudau alegerile chiar în ziua scrutinului, rezultatul meu ar fi fost mult mai mare. Dar, chiar şi aşa, este clar un lucru – oamenii ne creditează, pe mine şi echipa mea, cu încrederea lor şi noi vom continua să fim alături de ei”.

Irina Vlah a precizat că, în calitate de candidat independent la alegerile prezidențiale, a înregistrat cel mai bun rezultat din ultimii aproape 30 de ani.

„Guvernarea este în agonie şi, oricât de mult nu ar încerca să se menţină la putere, e clar că timpul lor trece. Vine timpul oamenilor care ţin cu adevărat la această ţară, care au soluţii pentru problemele cetăţenilor şi ştiu cum să le asigure un trai decent. Am toate motivele să afirm că alegerile prezidenţiale din acest an reprezintă începutul sfârşitului pentru regimul Maiei Sandu. Iar noi vom continua lupta pentru a elibera ţara din captivitatea unuia dintre cele mai odioase regimuri care a condus vreodată Moldova. În perioada imediat următoare, voi face unele anunţuri importante privind acţiunile pe care le vom întreprinde în continuare pentru a salva Republica Moldova. Până atunci însă, ţin încă o dată să salut prestaţia cetăţenilor noştri în alegerile prezidenţiale. Ei au dovedit că le pasă de ţară, de prezentul şi viitorul ei, iar aceasta ne dă motive să privim cu şi mai mult optimism în viitor”, a conchis ea.

Share