Irina Vlah: Ieşiţi masiv la vot pe 3 noiembrie şi votaţi ÎMPOTRIVA Maiei Sandu!

Irina Vlah: Ieşiţi masiv la vot pe 3 noiembrie şi votaţi ÎMPOTRIVA Maiei Sandu!

Președinta Platformei „Pentru Moldova”, Irina Vlah, fostă candidată la alegerile prezidențiale, a îndemnat susținătorii să iasă la vot și să voteze împotriva Maiei Sandu, informează OFICIAL.

Irina Vlah a amintit ce a determinat-o să se lanseze în politică.

„Am decis să mă lansez în politică pentru a pune capăt haosului și dezmățului pe care Sandu şi regimul său l-a pornit împotriva poporului. Anume din cauza regimului Sandu în ultimii ani din țară au plecat pentru totdeauna circa 250 de mii de cetățeni. Pe timpul guvernării lui Sandu şi a PASului inflația cumulativă în Moldova a ajuns la aproape 50%. Economia națională a degradat continuu. Investitorii pleacă. Justiția a fost distrusă, iar instituțiile statului – subordonate intereselor regimului, drepturile omului – încălcate flagrant, oponenții – persecutați, instituțiile media incomode – închise.

Din 2021 şi până în prezent datoria de stat a crescut de la circa 70 miliarde de lei la o sută zece miliarde de lei. Oamenii cu groază se gândesc că nu doar copiii, ci şi nepoții vor trebui să întoarcă aceste datorii. Țara moare, în timp ce regimul Sandu huzurește. Miniștrii lui Sandu şi-au stabilit salarii nesimțite de zeci de mii de lei, în timp ce oamenii mor de foame.

Rămânerea Maiei Sandu în funcția de Președinte şi a regimului ei la guvernare înseamnă falimentul sigur al statului Republica Moldova!”, spune Irina Vlah.

Astfel, Irina Vlah a îndemnat alegătorii să „Salvaţi ţara! Ieşiţi masiv la vot pe 3 noiembrie şi votaţi ÎMPOTRIVA Maiei Sandu!”.

„Pe 3 noiembrie 2024 scăpăm de Maia Sandu, iar în 2025 – de PAS. Doar astfel putem salva Republica Moldova!”, a spus Irina Vlah.

Share