Irina Vlah: Considerând că locuitorilor Moldovei li se pot spune aceleași minciuni, Premierul pare să fi decis să nu-și schimbe abordarea față de Europa

Irina Vlah: Considerând că locuitorilor Moldovei li se pot spune aceleași minciuni, Premierul pare să fi decis să nu-și schimbe abordarea față de Europa

Irina Vlah, ex-Bașcanul Găgăuziei, afirmă că „magia nu funcționează” nici la Chișinău, nici la Bruxelles, informează OFICIAL. 

Politiciana a menționat că, în cadrul vizitei sale de lucru la Bruxelles, Prim-ministrul Dorin Recean le-a promis oficialilor europeni că „vor reforma sistemul de justiție, vor face față corupției și vor învinge oligarhii”.

„Considerând că locuitorilor Moldovei li se pot spune aceleași minciuni, Premierul pare să fi decis să nu-și schimbe abordarea față de Europa. Dacă Guvernul încă mai crede în magia promisiunilor lor, atunci am vești proaste pentru ei. Magia nu funcționează nici în Moldova, nici la Bruxelles”, a declarat ea într-o postare pe Facebook.

Irina Vlah a mai spus că, „minciunile” lui Dorin Recean în fața oficialilor europeni ar putea și vor dăuna procesului de apropiere de Uniunea Europeană.

„Pentru că este o prostie să vorbești despre succese virtuale și planuri grandioase când, conform tuturor indicatorilor financiari și economici, țara cade în prăpastie. Este ca și cum profesorii ar asculta un elev care nu învață niciodată, dar promite că data viitoare sigur își va face temele!

Cu această abordare, celebra integrare europeană promite să dureze încă mult. Cu excepția cazului în care, desigur, următoarele autorități abandonează practica primitivă de fraudă a PAS”, a mai spus ex-Bașcanul.

Share