Irina Vlah a reluat întâlnirile în teritoriu

Irina Vlah a reluat întâlnirile în teritoriu

Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova”, a făcut totalurile campaniei pentru alegerile prezidențiale și, totodată, a demarat consultări cu cetățenii pentru a decide pașii politici următori. Ex-candidata la prezidențiale deja a avut prima întâlnire, ieri, la 4 zile distanță de ziua alegerilor – la Ceadîr-Lunga, informează OFICIAL.

„După 20 octombrie, sute de oameni îmi spun cu speranță: vrem să mergem mai departe împreună cu dumneavoastră. Apreciez această încredere și, de aceea, am inițiat o campanie națională de consultări cu cetățenii despre pașii politici următori.

Prima întâlnire a avut loc cu susținătorii din Ceadîr-Lunga”, a anunțat politiciana.

Ea a mai spus, adresându-se către cetățeni: „Doar împreună putem schimba situația în Moldova”.

Apoi, politiciana a avut o discuție și la Comrat. „Am discutat cu susținătorii mei din raionul Comrat despre pașii următori după încheierea alegerilor. Oamenii sunt gata să continue lupta pentru viitorul Moldovei împreună. După finalizarea întâlnirilor din întreaga țară, voi anunța deciziile luate”, a precizat Irina Vlah.

Amintim că, ieri, în cadrul unei conferințe, Irina Vlah a anunțat: „Împreună cu echipa mea, am luat decizia de a demara o amplă campanie națională de consultări cu cetățenii privind acțiunile de mai departe. Aşa cum am făcut deja de atâtea ori, inclusiv în acest an, vom merge în localități și vom discuta direct cu oamenii. Vom merge în special în localitățile unde am fost votată de un număr semnificativ de alegători. Acești oameni au investit speranțe în votul lor şi acum este corect ca ei să fie implicați direct în procesul de luare a deciziilor pentru viitor. Vom discuta cu cetățenii şi despre așteptările pe care le au şi cum ele pot deveni realitate. Iar la finalul acestei campanii, voi anunța public ce cred oamenii şi care sunt deciziile de mai departe ca urmare a acestor consultări”.

Share