Irina Vlah a avut o întâlnire cu dl Adil Abish oglu Aliyev, vice-Președintele Adunării Naționale a Azerbaijanului

Irina Vlah a avut o întâlnire cu dl Adil Abish oglu Aliyev, vice-Președintele Adunării Naționale a Azerbaijanului

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a avut o întâlnire cu dl Adil Abish oglu Aliyev, vice-Președintele Adunării Naționale a Azerbaijanului, transmite OFICIAL, cu referire la un comunicat.

Întâlnirea a avut loc în Baku, în cladirea Parlamentului Azerbaijanului.

În debutul discuției Bașcanul a mulțumit pentru construcția Scolii de Arte din or. Ciadîr-Lunga, finanțată de fondul Heydar Aliyev.

A fost făcut un schimb de opinii referitoare la evoluția situației pandemice, sociale și economice și problemele în realizarea campaniei de vaccinare.

„Recent s-au încheiat alegerile în Adunarea Populară a Găgăuziei. Curând deputații legislaturii noi își vor începe activitatea. Pentru a spori eficiență Adunării Populare ar fi util realizarea unui ciclu de schimb de expereință în organizarea activității parlamentare și credem că experiența parlamentarilor din Azerbaijan ar fi foarte utilă. Vă rog să examinați posibilitatea realizării unor activități comune cu deputații Adunării Populare – așa activități vor consolida prietenia noastră”, a spus Irina Vlah în cadrul întâlnirii.

2 (1) - Copy

Share