Ion Sula participă la ediția a II-a a Forumului Moldova-România: Capital Bridges 2024

Ion Sula participă la ediția a II-a a Forumului Moldova-România: Capital Bridges 2024

Astăzi, președintele Partidul Social Democrat European, Ion Sula, participă la cea de-a doua ediție a Forumului Moldova-România: Capital Bridges 2024, desfășurat la București.

Acest eveniment de importanță majoră este organizat de Bursa de Valori de la București. Forumul are ca obiectiv promovarea unei cooperări economice solide și interconectarea piețelor de capital din Republica Moldova și România, consolidând astfel relațiile bilaterale în domeniul economic și financiar.

Evenimentul a reunit distinși oficiali români, printre care Premierul României, Marcel Ciolacu, președintele Partidul Social Democrat România, Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă și Vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc.

„A trecut vremea când sprijinul însemna doar cuvinte frumoase și poduri de flori. Este timpul podurilor de fier și de beton, dublate de poduri comerciale si de capital, al investițiilor bugetate, al proiectelor cu impact economic bine definit. Iar Bursa de Valori București este locul unde faptele și cifrele vorbesc de la sine. Este o resursă națională construită cu mult efort, pe care astăzi o punem la dispoziția fraților noștri”, a declarat în cadrul forumului Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu.

Forumul reprezintă o platformă pentru dialog și colaborare dintre cele două țări, susținând astfel dezvoltarea economică și consolidarea relațiilor de parteneriat dintre România și Republica Moldova.

Share