Ion Sula, despre ce l-a determinat să accepte funcția de Director la ANSA

Ion Sula, despre ce l-a determinat să accepte funcția de Director la ANSA

În cadrul unui interviu acordat portalului Politics.MD, Directorul General al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Ion Sula, candidat pe circumscripția nr.37 la parlamentare, a comunicat ce l-a determinat să accepte funcția de Director la ANSA, în detrimentul sectorului privat.

„Pentru mine, o funcție publică, indiferent de scara ierarhică, este mai mult o responsabilitate foarte mare față de cetățeni decât un favor. Însă funcțiile au devenit cu timpul o oportunitate de a aplica toate inițiativele și mai ales pentru a rezolva probleme concrete ale cetățenilor. Referitor la ANSA, pot să vă spun doar că am acceptat o invitație din partea echipei PDM de a conduce agenția după plecarea subită a fostului director”; a precizat el.

În același timp, Sula a vorbit li despre alte detalii în acest sens. „Desigur că este o onoare să îndeplinesc această funcție și voi depune toate eforturile posibile pentru a revitaliza proiectele începute și voi propune câteva soluții noi pentru problemele existente. În același timp, proiectele mele din privat continuă și în general consider că legătura dintre sectorul public și cel privat trebuie continuu îmbunătățită”, a conchis el.

Mihaela Rotari 

Share