Ion Chicu: Vă asigur, dacă ne votați pe noi nu vă pierdeți votul

Ion Chicu: Vă asigur, dacă ne votați pe noi nu vă pierdeți votul

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, astăzi – în cadrul unei conferințe, a făcut totalurile cu privire la campania electorală pentru alegerile din 11 iulie curent, informează OFICIAL.

Liderul Ion Chicu a spus că și-a asumat foarte clar un obiectiv. „Ne aflăm la finalul unei campanii electorale importante pentru țara noastră. Este prima campanie electorală la care participă Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei. De la momentul lansării noastre în campanie, am declarat foarte asumat: obiectivul nostru este consolidarea societății”, a spus Chicu.

Totodată, politicianul a spus că partidul a făcut o campanie corectă și nu a atacat pe nimeni. „Ne-am străduit să venim în fața oamenilor cu viziunile și propunerile noastre, nu cu catalogări vizavi de concurenții noștri. Am avut curajul să le spunem situația reală din țară, nu am înflorit nimic. Am avut curajul să ne asumăm exclusiv ceea ce se poate de realizat, nu promisiuni goale. Suntem foarte bucuroși că abordarea noastră are susținerea oamenilor”, a declarat Președintele partidului.

„Vă asigur – dacă ne votați pe noi, nu vă pierdeți votul”, a conchis liderul.

Mihaela Conovali

Share