Ion Ceban: Vrem să extindem transmisiunile live nu doar a ședinței CMC, dar și a tuturor ședințelor

Ion Ceban: Vrem să extindem transmisiunile live nu doar a ședinței CMC, dar și a tuturor ședințelor

Candidatul socialiștilor pentru funcția de Primar General al Capitalei, Ion Ceban, este mulțumit că au început să se facă consultările publice pe marginea unor proiecte înaintate de Primărie.

În cadrul dezbaterii inițiate de Ion Ceban, la care a fost invitat și candidatul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, dar care nu s-a prezentat, s-a discutat despre posibilitatea transparentizării tuturor proceselor din Primărie.

„În Primărie se fac și ședințe live ale comisiilor Primăriei. La această etapă încercăm să redăm live ședințele cu ajutorul Accent TV, pe site-ul televiziunii se pot găsi în arhivă ședințele. CMC a decis, încă 2 ani în urmă, ca toate transmisiunile live să fie achitate din contul municipalității, dar acest lucru încă nu s-a făcut. Vrem să extindem transmisiunile live care sunt pe privesc.eu, nu doar a ședinței CMC, dar și a tuturor ședințelor”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, Ion Ceban spune că trebuie revăzut Regulamentul privind consultările publice pentru ca oamenii să poată participa activ în cadrul discuțiilor.

Discuțiile cu cetățenii au fost moderate de prezentatorul postului de televiziune TVC21, Gheorghe Gonța.

Mihaela Rotari

Share