Ion Ceban: Veniți la vot pe 20 octombrie, ca să nu avem al doilea tur. Să economisim 8 milioane de lei

Ion Ceban: Veniți la vot pe 20 octombrie, ca să nu avem al doilea tur. Să economisim 8 milioane de lei

Ion Ceban, candidatul socialiștilor la șefia municipiului Chișinău, în cadrul unei conferințe de presă, a făcut totalurile campaniei electorale, prezentând un filmuleț prin care a arătat cum poate fi capitala în viitorul apropiat, grație proiectelor pe care le-a propus în actuala campanie electorală, informează OFICIAL.

Ceban a spus că a fost o campanie complicată, dar bună, având sute de discuții cu locuitorii municipiului. „Contracandidații mei au ales altă tactică, cu acuzații și atacuri. Eu am încercat să evit pe cât posibil acest lucru. Îmi pare rău că nu prea au prezentat soluții”, a precizat el.

După ce a prezentat planul său de modernizare și dezvoltare a Chișinăului, Ceban a spus că toate proiectele propuse vor deveni agenda sa în calitate de primar, imediat ce intră în biroul din Primărie.  „Avem lucruri foarte clare, inclusiv ce țin de buget, pentru a pune în aplicare tot ce ne-am propus. Avem o echipă de profesioniști, care știe ce și cum trebuie de făcut. Vă asigur că în scurt timp vom pune în aplicare tot despre ce am vorbit în această campanie”, a subliniat candidatul.

De asemenea, Ion Ceban a lansat un apel către locuitorii municipiului Chișinău:

„Vă chemăm pe 20 octombrie la vot, ca să nu avem turul II. Acest lucru este posibil și, astfel, putem economisi 8 milioane de lei, cu care putem construi stadioane, renova grădinițe, construi cantine sociale etc.”.

Cristina Gurez

Share