Ion Ceban: Sunt gata din bani proprii să fac un monument funerar pentru presă liberă care a murit

Ion Ceban: Sunt gata din bani proprii să fac un monument funerar pentru presă liberă care a murit

„Sunt gata din bani proprii să contribui și să mă ajutați să facem un monument funerar pentru așa-zisa presă liberă care a murit” – a declarat primarul capitalei, Ion Ceban, informează OFICIAL.

El a spus că, împreună cu echipa, nu vor tolera minciunile, manipulările, știrile trunchiate și campaniile de denigrare împotriva Primăriei Chișinău promovate insistent de presa ”independentă” afiliată guvernării PAS.

„Cu tot respectul pentru jurnaliștii care au verticalitate, însă mă ia groaza când aud minciunile îndrugate de găștile de ziariști care stau la cheremul PAS.

Nu am văzut nicio știre despre cea mai recentă grădiniță deschisă pentru 150 de copii, însă am auzit tot felul de minciuni”, a mai spus oficialul.

Pe această cale, Ion Ceban a rugat viceprimarii, șefii de direcții să liciteze servicii de monitorizare a tuturor informațiilor publice, dar și servicii juridice pentru apărarea demnității și imaginii Primăriei Chișinău.

„Până mai ieri condamnați gesturile unor holdinguri media, iar acum acționați exact ca ei.

Se face linșaj mediatic la greu pentru a salva, măcar cumva, situația rușinoasă în care se află guvernarea”, a conshis politicianul.

Share