Ion Ceban își ia concediu pentru a-l susține pe candidatul independent Dodon

Ion Ceban își ia concediu pentru a-l susține pe candidatul independent Dodon

Primarul municipiul Chișinău, Ion Ceban anunță că își ia concediu din cont propriu pentru a-l susține în campania electorală pe candidatul independent la următoarele alegeri prezidențiale, Igor Dodon, informează OFICIAL.

„În ultima perioadă, tot mai des sunt confuzii în ceea ce privește mă implic sau nu în campania electorală, că aș face acest lucru fiind în funcția de primar sau alte comentarii care nu-și au locul. Sunt corect și de aici pornesc”, declară Ceban.

În acest fel, el comunică: „Astăzi, împreună cu Igor Dodon, anunț că timp de o săptămână, îmi iau concediu din cont propriu și mă alătur echipei pentru a-l susține pe candidatul independent, Igor Dodon în campania electorală.  Am decis să mă implic și să îl susțin pe Igor Dodon – o persoană și un lider, pe care îl știu de 20 de ani, care a știut să consolideze o echipă puternică.  Am încredere în Igor Dodon și îl susțin în cadrul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova”.

De menționat că, primarul capitalei a candidat la șefia Chișinăului de pe lista Partidului Socialiștilor, iar, ulterior, fiind ales primar, și-a suspendat calitatea de membru de partid. Pe de altă parte, actualul șef al statului candidează independent la următoarele alegeri prezidențiale, fiind susținut de PSRM.

Mihaela Conovali

Share