Ion Ceban: Integrarea Europeană nu aparține unei persoane sau unui partid anume, ci poporului Republicii Moldova

Ion Ceban: Integrarea Europeană nu aparține unei persoane sau unui partid anume, ci poporului Republicii Moldova

Mișcarea Alternativă Națională (MAN) a depus, ieri, documentele la CEC pentru înregistrare în calitate de participant la referendumul din data de 20 octombrie 2024. Ion Ceban, liderul partidului, a spus că MAN va desfășura o campanie de informare despre referendum, care este rolul acestuia, dar și scopul în sine, de ce cetățenii trebuie să voteze la referendum, informează OFICIAL.

“Ce este un referendum și ce trebuie să cunoască cetățenii despre scrutinul propus în toamna acestui an?

Cetățenii Republicii Moldova au dreptul să cunoască toate detaliile.

Integrarea Europeană nu aparține unei persoane sau unui partid anume, ci poporului Republicii Moldova.

Partidul Mișcarea Alternativa Națională a declarat că acest deziderat trebuie să fie o idee națională, nu un instrument folosit în scopuri înguste de partid.

Moldovenii s-au maturizat politic de mult timp și au dreptul să cunoască adevărul și să facă alegerea corectă. Știm că mulți sunt nemulțumiți de modul în care este guvernată țara astăzi, dar dezamăgirea nu trebuie să ne lase indiferenți.

Trebuie să continuăm să schimbăm lucrurile”, a declarat politicianul.

Ion Ceban a spus că lucrurile mari pot fi valorificate și extinse la nivel național cu susținerea partenerilor din UE, așa cum am realizat la Chișinău în ultima perioadă.

“Cu o echipă profesionistă, alături de oameni, Republica Moldova poate să se dezvolte, iar Partidul Mișcarea Alternativa Națională crede și a demonstrat că acest lucru este posibil.

Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de siguranță și bunăstare la ei acasă. Pentru asta trebuie să luptăm împreună.

Schimbările care au loc trebuie să fie resimțite de fiecare cetățean, nu doar să rămână la nivel de declarații. Oamenii au nevoie de salarii decente, de condiții de trai mai bune pentru copiii și părinții lor, de infrastructură dezvoltată în localitățile lor, fie că sunt sate sau orașe, și de echitate în societate”, a mai afirmat liderul MAN.

Share