Ion Ceban: „Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în Chișinău”

Ion Ceban: „Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în Chișinău”

„Într-un an de zile, am reușit să reînnoim parcurile de transport public cu 83 de unități de transport. Până la finele anului curent vor fi aduse în capitală minim 240 de autobuze și troleibuze. Se lucrează intens pentru modernizarea și acoperirea cu unități suplimentare a transportului public în capitală! Doar în ultimul an, pe străzile capitalei, pe rutele municipale suplimentar au fost puse 60 de troleibuze”, comunică Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează OFICIAL. 

La fel, edilul spune că 18 autobuze din lotul celor 58 achiziționate, deja circulă, iar celelalte urmează în curând să fie livrate.

„Pe străzi au apărut primele 5 autobuze noi ISUZU achiziționate, din lotul de 100 de autobuze noi, care vor ajunge toate până la finele anului curent. Încă 5 autobuze ISUZU au ajuns la Chișinău și urmează să fie puse în circulație în scurt timp. În curând, pe una din cele mai solicitate rute, nr.22, vor apărea cele 2 autobuze articulate din Italia, care acum sunt în regim de testare. Toate unitățile când ajung la Chișinău sunt testate, după – puse în circuit. Facem tot posibilul pentru a completa în totalitate numărul necesar de troleibuze și autobuze”, notează, pe facebook, Ceban.

„Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în Chișinău”, a evidențiat el.

 

 

Doina Secrieru

Share