Ion Ceban: Astăzi anunț că lansăm Partidul Mișcarea Alternativă Națională

Ion Ceban: Astăzi anunț că lansăm Partidul Mișcarea Alternativă Națională

Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău, astăzi, în cadrul unui briefing de presă, a anunțat despre lansarea Partidului Mișcarea Alternativă Națională (PMAN), informează OFICIAL.

Ion Ceban a spus că oamenii și-au pierdut încrederea în politicieni și-n „aceată guvernare sterilă” și așteaptă o alternativă, care să lucreze pentru ei.

„După anunțul din 30 decembrie 2021, a început războiul și am decis că e omenește să facem o pauză și să ne dedicăm crizei refugiaților și problemelor existente”, a precizat primarul.

„Dacă nu intervenim imediat, Republica Moldova poate ajunge în faliment. Astăzi anunț că lansăm Partidul Mișcarea Alternativă Națională. Noi suntem pentru dezvoltarea, renașterea și modernizarea țării. Noi suntem pentru independență și neutralitate. Suntem pentru integrare europeană – începută mulți ani în urmă”, a relatat politicianul.

Ion Ceban a mai comunicat că vor construi un partid care, atunci când va prelua puterea, va face ca Republica Moldova să ajungă în 10 ani – cel mult – la nivelul țărilor din sud-estul Europei.

„Cu siguranță, cetățenii merită mai mult. Ajunge să fim cei mai săraci.

Noul partid va lucra cu oamenii săi și pentru oameni”, a conchis el.

Share