Ion Ceban: Am votat pentru un viitor primar care să se ocupe de drumuri, canalizare, apeduct

Ion Ceban: Am votat pentru un viitor primar care să se ocupe de drumuri, canalizare, apeduct

Candidatul din partea socialiștilor la funcția de primar general al mun. Chișinău, Ion Ceban, fiind însoțit de soția sa, Tatiana și copiii – Ilinca și Vasile, și-a exprimat votul în capitală.

Ion Ceban a declarat că a venit să voteze cu întreaga familie, pentru ca și copii să se obișnuiască de mici cu exercițiile democratice.

„În toți anii de mandate ale primarilor oamenii se gândesc la ceea ce este mai important pentru oraș, canalizare, drumuri, apeduct, trasport public. Eu vreau sincer ca, acei care merg azi la vot, nnume de aceste lucruri și raționamente să se conducă și să aleagă un viitor primar care să se ocupe de aceste lucuri, nu de ideolgii, politică, multe alte nuanțe care nu au treabă cu administrarea orașului. Dacă vrei sa schimbi ceva, trebuie neapărat să ieși la vot – singura procedură democratică care poate să fie realizată”, a precizat socialistul.

La rândul său, soția sa, Tatiana, a declarat că e mândră de soțul ei.

„Sunt mândră că îl susțin atât de mulți orășeni, mă bucur că are susținerea unei echipe puternice și profesioniste. Vreau să vă asigur ca are acasă o echipă mică, dar cu cei mai aprigi susținători. Noi am votat pentru ca orașul acesta să fie mai bun, frumos. Am votat pentru cel mai profesionist om și sper că va reuși să facă tot ce e mai bun pentru acest oraș”, a spus ea.

Mihaela Rotari

Share