Inga Grigoriu: Platforma DA revine în forţă, pentru că susţinerea ce o simţim din partea cetăţenilor reprezintă mai mult decât sondajele de pe hârtie

Inga Grigoriu: Platforma DA revine în forţă, pentru că susţinerea ce o simţim din partea cetăţenilor reprezintă mai mult decât sondajele de pe hârtie

„La definitivarea criteriilor după care vom măsura meritocraţia potenţialilor candidaţi ce vor fi aleşi în funcţie, fie la primărie sau la parlamentare, enunţăm şi despre un măsurariu necesar, cum ar fi rezistenţa de care aceştia au dat dovadă în toată această perioadă de timp – rezistenţa în faţa atacurilor directe ale regimului, atât pe cale mediatică, cât şi prin organele supuse grupării criminale, ajunse prin minciună, fraudă, presiune la guvernare”. Declarația a fost făcută de vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Inga Grigoriu, informează Oficial.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Inga Grigoriu a dat și un exemplu de rezistență, despre cum ar fi acesta la modul practic.

„În efervescenţa activităţilor noastre zilnice, se întâmplă, ca uneori, să uităm de micile detalii, detalii ce ţin de sănătatea fiecărui dintre noi. Astăzi (n.r. – 19 martie 2018), ca şi oricând, am avut o zi plină de oameni. De oameni frumoşi şi dornici de adevăr. Echipa a muncit intens pentru un grafic bine pus la punct al întrevederilor cu cetăţenii, în care informăm şi ne informăm.

Doar un lucru i-a scăpat echipei – să se îngrijească de temperatura de afară şi hainele în care Andrei Nastase să-i facă faţă. Fără căciulă, mănuşi, cizme şi haină de iarnă, ieşit subţire îmbrăcat de la o întrevedere cu şeful Delegației Uniunii Europene, Peter Michalko, preşedintele Platformei DA, a rezistat, preţ de mai multe ore, cu picioarele bocnă, mâinile şi faţa îngheţată. Mulţumim doamnelor din magazinele de tip alimentară, amplasate în curţile blocurilor locative, care ne-au găzduit să ne încălzim puţin în intervalele de timp dintre întrevederi. Mulţumim şi cetăţenilor pentru grija sinceră exprimată şi prietenie. Mulţumim tuturor pentru implicare.

Platforma DA revine în forţă, pentru că susţinerea ce o simţim din partea cetăţenilor reprezintă mai mult decât sondajele de pe hârtie!”, a punctat Grigoriu.

Doina Secrieru

Share