Îndemnul lui Andrei Năstase pentru guvernare, la 25 de ani de independență

„Vă îndemn să faceți un bine oamenilor acestei țări și, la 25 de ani de la independență, să vă dați cu toții demisia. O să trăim mai bine fără voi, o să răsuflăm mai ușor când o să vă luați mâna de la gura oamenilor și din buzunarul lor. Țara are nevoie de o altfel de guvernare, de un altfel de Parlament, de un președinte al poporului”. Declarația Președintelui Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, cu ocazia Zilei Independenței, într-un briefing de presă.

 Năstase a spus că după un sfert de secol de speranță și tranziție, viitorul arată și mai sumbru decât trecutul. „E timpul să tragem linia și să facem bilanțul, de unde am pornit, unde am ajuns și pe ce drum mergem în viitor”, a adăugat el.

 Liderul PPDA spune că oamenii acestei țări nu vor ceda. „Sunt sigur că vom dărâma acest sistem corupt, care a pus țara în genunchi, și vom construi un stat liber, în care justiția e dreaptă, economia este funcțională, iar oamenii privesc cu demnitate și încredere în viitorul lor, aici, acasă”, a mai spus Andrei Năstase.

 

Doina Secrieru

Share