Încă un partid înregistrat în cursa electorală

Încă un partid înregistrat în cursa electorală

Demersul de înregistrare a candidaţilor la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională din partea Partidului politic Mișcarea Populară Antimafie a fost acceptat, astăzi, de Comisia Electorală Centrală, informează Oficial.

În acest fel, au fost anunțați 32 de candidați la funcția de deputat din partea partidului. Totodată, a fost adoptat simbolul electoral şi confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul).

Prin urmare, în cadrul ședinței, a fost confirmată persoana responsabilă de finanţele grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea candidatului Ghelici Fiodor la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, înregistrat la Consiliul electoral al circumscripţiei electorale uninominale nr. 31, mun. Chișinău. Astfel, persoana responsabilă de finanțe este Valentina Ghelici.

Totodată, au fost acreditați observatori internaționali din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO), în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din data de 24 februarie 2019.

În cadrul aceleiași ședințe, au fost acreditați observatori din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Mihaela Conovali

Share