Încă un câștig în instanță al ministrei Nemerenco: Scuzele trebuie să le aducă în conferință de presă

Încă un câștig în instanță al ministrei Nemerenco: Scuzele trebuie să le aducă în conferință de presă

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a obținut al treilea câștig de cauză, de această dată împotriva declarațiilor fostului deputat socialist Nichita Țurcanu, informează OFICIAL. 

În cadrul unei conferințe de presă, Nichita Țurcan a făcut unele declarații care, conform instanței de judecată, au fost declarate false, despre averile ministrei din România.

„Tot ce e minciună, ca balonul de săpun se sparge.

Instanța de judecată mi-a dat câștig de cauză. Astfel, Nichita, vă invitați ortacii de partid – Darovanaia, Odnostalco și vă aduceți în trio scuzele de rigoare, recunoscând că a fost o defăimare, un atac la comandă, și nu am ascuns nimic în declarația de avere, nu am nicio pensiune și nicio altă avere decât cea declarată atât în Republica Moldova, cât și România. Apropo, nu am nici buletin, nici viză de reședință acolo. Doar cetățenie, redobândită prin 1994.

Scuzele trebuie să le aduceți în conferință de presă, pe platforma Parlamentului, invitând toată mass media, exact ca și atunci, în acel 3 februarie 2021. Și sunteți obligați sa declarați următoarele:
– declar că, informațiile respective, care au fost răspândite de mine, sunt defăimătoare, false si constituie relatări cu privire la fapte, prin care am lezat onoarea, demnitatea și reputația profesională a dnei Ala Nemerenco. Îmi exprim și adresez dnei Ala Nemerenco scuzele publice de rigoare în legătură cu aceasta.

Sunteți obligați să ștergeți toate defăimările de pe toate canalele voastre. Și mă adresez și la ceilalți reprezentanți ai mass media care au preluat murdăriile date și le-au amplificat cât au putut de mult (desigur nu degeaba, cunoaștem, toate au avut un cost).

Pe tipii care și-au tras partide ori s-au tras pe ei pe lângă partide, și perpetuează zilnic cu aceste aberații false, defăimătoare, filmulețe, postări, îi atenționez. Deocamdată 🙂 Problemele lor de sănătate mintala, a pretinșilor politicieni, e bine să iasă toate în evidență, le va fi oamenilor mai ușor în alegeri.

… Niciodată, dar niciodată să nu vă îndoiți în faptul că până la urmă poporul e cel mai deștept chiar dacă e necăjit. De aceea și muncesc cu mult drag pentru el, poporul meu”, spune Nemerenco.

Amintim că instanța de judecată i-a dat câștig de cauză ministrei în învinuirile aduse de deputații socialiști Vladimir Odnostalco și Alla Darovannaia.

Share